جهت سئو تضمینی سایت پزشکان | طراحی سایت اختصاصی | برندینگ پزشکان | افزایش بیمار | با ما تماس بگیرید 021.91300463

بهترین پیج » پس زدن ایمپلنت دندان

عناوین محتوایی که می خوانیم .

همانطور که می‌دانید، ایمپلنت‌ها دارای اجزای مختلفی هستند که با قرار گرفتن در کنار یکدیگر و اتصال به استخوان فک مانند یک دندان طبیعی ظاهر شده و عملکردی مشابه آن ارائه می‌دهند. اگر چه این روش در اکثر مواقع موفقیت‌آمیز است و مشکلی برای فرد ایجاد نمی‌کند، اما در برخی موارد نیز گزارش شده است که ایمپلنت دندانی فرد دچار مشکل شده و او را با عوارض مختلفی روبرو کرده است. در چنین مواردی پروسه کاشت ایمپلنت با شکست مواجه شده و اصطلاحا پس زدن ایمپلنت یا Dental implant rejection رخ می‌دهد. اما به نظر شما علت افتادن پیچ ایمپلنت و پس زدن آن چیست؟ متقاضیان با چه مشکلات و عوارض دیگری روبرو می‌شوند؟ در ادامه با ما همراه باشید تا به این قبیل سوالات پاسخ دهیم.

علت پس زدن ایمپلنت

علل گوناگونی وجود دارد که می‌توانند به صورت تکی یا ترکیبی باعث پس زدن پایه ایمپلنت و شکست این روش شوند. این دلایل به شرح زیر هستند:

ابتلا به عفونت شدید لثه و بیماری پریودنتیت

افرادی که به بیماری پریودنتال (Periodontal disease) مبتلا شده‌اند، به میزان زیادی در معرض ابتلا به عفونت‌های مزمن دهان و دندان قرار دارند. در این افراد استخوان فک و لثه دچار تحلیل می‌شود. کاشت ایمپلنت روی لثه تحلیل رفته باعث شکست درمان و پس زدن ایمپلنت‌ خواهد شد. البته بر اساس میزان و شدت بیماری لثه ممکن است این عارضه در بلند مدت یا کوتاه مدت نمایان شود.

استعمال دخانیات مانند سیگار، قلیان و مواد مخدر

اکثر افراد بعد از استعمال دخانیات، علائم پس زدن ایمپلنت را مشاهده می‌کنند. در این دسته افراد درمان پس زدن ایمپلنت دشوارتر می‌باشد و برای موفقیت در درمان باید دخانیات را ترک کرده یا مصرف آن را کاهش دهند.

کمبود تراکم استخوان در فک و ابتلا به سرطان یا پوکی استخوان

بسیاری از کسانی که برای کاشت ایمپلنت اقدام می‌کنند، دچار کمبود تراکم استخوان هستند. در این افراد و بیمارانی که از ابتلا به سرطان یا پوکی استخوان رنج می‌برند، می‌توان جراحی‌های تکمیلی مانند بازسازی استخوان فک و پیوند لثه انجام داد. در غیر این صورت درمان آن‌ها با شکست روبرو خواهد شد.

ابتلا به بیماری‌های زمینه‌ای مثل آرتریت روماتوئید و دیابت

اگر چه قند به عنوان یک منبع انرژی مهم شناخته می‌شود، اما میزان زیاد آن می‌تواند به اعصاب و رگ‌های خونی آسیب وارد کند. این آسیب می‌تواند مبارزه با عفونت و بهبود زخم را با مشکل روبرو کرده و منجر به ایجاد عوارض ایمپلنت فک پایین شود.

علائم پس زدن ایمپلنت

یکی از سوالاتی که اکثر افراد می‌پرسند این است که آیا دندان ایمپلنت خراب میشود؟ ایمپلنت‌ها بر خلاف دندان‌های طبیعی مستعد خراب شدن نیستند، اما شرایط گوناگونی وجود دارد که باعث پس زدن آن‌ها خواهند شد. از آنجایی که قیمت دندان پیچ و مهره زیاد است باید تمام تلاش خود را به کار بگیرید تا از پس زدن ایمپلنت خود جلوگیری کنید. علائم زیر نشان‌دهنده پس زدن ایمپلنت دندان هستند:

تورم و التهاب لثه

این عارضه معمولا در روزهای ابتدایی بعد از کاشت ایمپلنت دندان مشاهده می‌شود و جزو عوارض شایع آن به شمار می‌رود. در صورتی که تورم و التهاب لثه ادامه پیدا کنند یا بعد از گذشت زمان شاهد بروز آن‌ها باشید، باید هر چه سریع‌تر با دندانپزشک خود مشورت کنید؛ چون می‌تواند نشانه پس زدن ایمپلنت باشد. در صورتی که میزان و شدت عفونت لثه کم باشد، با مصرف آنتی بیوتیک نیز می‌توان آن را کنترل کرد. البته تجویز آنتی بیوتیک و داروی مسکن باید حتما توسط دندانپزشک انجام شده باشد؛ بنابراین از مصرف خودسرانه آن‌ها خودداری کنید.

واکنش آلرژیک به ایمپلنت

برخی از افراد به فلز تیتانیوم موجود در پین ایمپلنت حساسیت نشان می‌دهند. این واکنش آلرژیک منجر به پس زدن ایمپلنت خواهد شد. از جمله واکنش‌های آلرژیک می‌توان به احساس سوزن سوزن شدن، متورم شدن اطراف لثه و از دست دادن حس چشایی اشاره کرد. بنابراین در صورتی که بعد از کاشت ایمپلنت این علائم را مشاهده کردید، احتمال پس زدن آن وجود دارد.

برآمدگی یا فرورفتگی لثه اطراف ایمپلنت

وجود هر گونه فرورفتگی یا برآمدگی در لثه اطراف ایمپلنت کاشته شده می‌تواند یک نشانه جدی باشد. چرا که این مورد یکی از اصلی‌ترین علائم پس زدن ایمپلنت است و معمولا به دلیل کمبود تراکم استخوان فک و تحلیل لثه رخ می‌دهد. البته در صورتی که کاشت ایمپلنت شما توسط یک پزشک متخصص و مجرب انجام شده باشد و ایمپلنت را در جای صحیح نصب کند، خطر ابتلا به این مشکل کاهش می‌یابد.

مشکلات ایمپلنت چیست؟

در صورتی که دندان‌های شما دچار پوسیدگی شده‌اند و تنها راه برای درمان آن‌ها کشیدن است، مطمئنا دندانپزشک روش‌های جایگزینی دندان مانند ایمپلنت یا سایر اقدامات درمانی را به شما پیشنهاد خواهد داد تا دچار مشکل بیرون زدگی استخوان فک یا ایجاد زائده استخوانی در لثه نشوید. احساس تیزی بعد از کشیدن دندان یکی از نشانه‌های بیرون زدگی استخوان فک است که عوارض آن می‌توانند در آینده خود را نشان دهند. بنابراین برای جلوگیری از این مشکل بهتر است برای ایمپلنت اقدام کنید. البته ایمپلنت نیز می‌تواند با مشکلات زیر همراه شود:

گوش درد بعد از ایمپلنت

ممکن است بعد از جراحی کاشت دندان، گوش درد را تجربه کنید. این درد می‌تواند به دلیل عفونت، سینوزیت یا آسیب عصبی ایجاد شده باشد، اما جای نگرانی نیست. گوش درد بعد از ایمپلنت‌ با گذشت چند روز برطرف می‌شود، اما در صورتی که درد این ناحیه شدت یافت یا با علائم دیگری همراه بود، بهتر است به دندانپزشک خود مراجعه کنید.

مشکل در تکلم

ممکن است حرف زدن بعد از جراحی ایمپلنت برایتان کمی سخت باشد. البته این مشکل بزرگی نیست و تنها چند روز طول می‌کشد تا به دندان‌های جدید خود عادت کرده و بتوانید به راحتی صحبت کنید. علاوه بر این احساس ناراحتی و تورم در دهان ممکن است تا چند روز توانایی صحبت کردن واضح را از شما بگیرد. با کاهش تورم نیز گفتار شما به تدریج بهبود خواهد یافت.

مشکل در غذا خوردن بعد از ایمپلنت نی نی سایت

غذا خوردن بعد از کاشت دندان یکی از جنبه‌های حیاتی در مراقبت های بعد از ایمپلنت نی نی سایت محسوب می‌شود. برای اینکه جراحی شما با موفقیت انجام شود باید از یک برنامه غذایی صحیح و مناسب پیروی کنید. اکثر افراد در این دوره دچار مشکل در تغذیه می‌شوند؛ چرا که جویدن با دندان ایمپلنت شده کمی سخت است. بعد از جراحی، منطقه تحت درمان دچار التهاب و حساسیت موقتی می‌شود؛ به همین دلیل پیشنهاد می‌شود برای کاهش فشار از مواد غذایی نرم و پوره‌ای استفاده نمایید.

ارسال یک دیدگاه

هجده + بیست =

همراه ما باشید آیا میخواهید آخرین مشاوره رایگان پزشکان برای شما ارسال شود؟ خیر بله

جهت مشاوره رایگان اطلاعات خود را وارد کنید.

نام و نام خانوادگی
شهر خود را انتخاب کنید(ضروری)