عمل بینی یکی از کم خطرترین جراحیهای زیبایی به شمار میرود، به گونهای که سالانه ۲۵ هزار عمل در ایران انجام میشود. با این وجود آیا انجام آن برای همه افراد امکانپذیر است؟ طبیعتا همه افراد نمیتوانند کاندید مناسبی برای این روش باشند. اگر چه این عمل عوارض جانبی کمی به دنبال دارد، اما انجام آن در افرادی با شرایط خاص ریسک بالایی به همراه خواهد داشت و میتواند سلامتی آنها را به خطر بیندازد. در ادامه برایتان شرح میدهیم که عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است؟
عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است نی نی سایت
سوالی که ذهن اکثر متقاضیان را مشغول میکند این است که ایا عمل بینی کار درستی است ؟؟؟ در صورتی که کاندید مناسبی برای این روش باشید میتوانید بدون تجربه کردن عوارض این جراحی را انجام دهید و از نتیجه به دست آمده نهایت رضایت را داشته باشید. اما در صورتی که کاندید نامناسبی باشید با مشکلات زیادی روبرو میشوید. بنابراین برای تشخیص این موضوع باید با پزشکتان مشورت کنید و شرایط خود را با او در میان بگذارید. در صورتی که دارای مشکلات و بیماریهای زیر هستید، عمل بینی برایتان خطرناک خواهد بود:
افراد زیر سن قانونی
افراد زیر سن قانونی اجازه جراحی بینی نخواهند داشت. چون استخوانهای آنها در حال رشد است و ممکن است بعد از جراحی، فرم بینی آنها دچار تغییر شود. در واقع حداقل سن برای جراحی دختران ۱۷ و برای جراحی پسران ۱۸ سال است.
افرادی با کم خونی بالا
به طور کلی عمل بینی با خونریزی زیادی همراه نیست. اما در صورتی که کم خونی شدید دارید، باید در ابتدا برای درمان آن اقدام کنید. پزشک قبل از جراحی برایتان آزمایشهایی تجویز میکند. در صورتی که هموگلوبین موجود در خون شما از ۱۰ کمتر باشد، قادر به انجام عمل نخواهید بود.
بیماران قلبی و عروقی
بسیاری از پزشکان معتقدند که بدن برخی از افراد به داروی بیهوشی واکنش نشان میدهد و این موضوع برای کسانی که دچار بیماریهای قلبی و عروقی هستند خطرناک است. اما برخی از پزشکان بر این باورند که بیهوشی در عمل بینی خطری برای بیماران قلبی عروقی ایجاد نمیکند. بنابراین با پزشک خود مشورت کنید تا با بررسی سوابق پزشکی شما برای این جراحی تصمیم بگیرد.
مصرف الکل و استعمال دخانیات
همانطور که میدانید، مصرف الکل و استعمال دخانیات آسیبهای زیادی مانند مشکلات قلبی عروقی، تنگی نفس، مشکلات ریوی و … به بدن وارد میکند. بنابراین افرادی که به این مواد اعتیاد دارند، کاندید مناسبی برای جراحی بینی نخواهند بود. اگر جزو افراد کمالگرا و حساس هستید، بهتر است برای انجام این عمل اقدام نکنید؛ چون ممکن است به فرم دلخواهتان دست نیابید. علاوه بر این ممکن است درگیر عوارض جراحی بینی بعد از چند سال شوید و مجبور شوید برای عمل ترمیمی اقدام کنید.
بیماران دیابتی
افراد دیابتی نمیتوانند جراحی بینی انجام دهند؛ چون درگیر مشکلات کلیوی و قلبی هستند. علاوه بر این زخمهای افراد دیابتی دیرتر بهبود مییابند؛ از این رو احتمال عفونت زخمها در این بیماران بسیار بالا میباشد.
چاقی شدید
افرادی با چاقی شدید یا اضافه وزن بالا نیز برای انجام این عمل مناسب نیستند. چون با ورود داروی بیهوشی به بدن آنها ممکن است واکنشهایی مثل تنگی نفس از خود نشان دهند. علاوه بر این در صورتی که بعد از عمل برای لاغری و کاهش وزن اقدام کنند، فرم بینی آنها تغییر میکند و به نتیجه دلخواه خود نخواهند رسید.